Τα Νέα μας

Διευθύντρια σπουδών του ESC έίναι η Μαρία Σεβαστού, η οποία γεννήθηκε το 1975 στην Λαμία.  Το 1998 ολοκληρώνει τον κύκλο σπουδών της στην Αγγλική λογοτεχνία και Γλωσσολογία στο εξωτερικό και εργάζεται ως Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας σε εκπαιδευτήρια του Πειραιά.

Στο ESC δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Όραμά μας η βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ποιοτικής διδασκαλίας, χρήσης νέων τεχνολογιών, δημιουργικότητας και πολυετούς εμπειρίας. Το ESC είναι ένα ιδανικό μέρος για μάθηση χάρη στη συνεργασία που προωθεί ανάμεσα στους σπουδαστές του, αλλά και χάρη στο ευχάριστο και οργανωμένο περιβάλλον του, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνει και στη μεθοδικότητα των έμπειρων καθηγητών του. 

Ενα σχολειο  διαφορετικο, ένα σχολειο προτυπο αλλα και πρωτοτυπο.

Με εμφαση στον τροπο διδασκαλιας της γλωσσας ετσι όπως οριζεται από τις πολυετης μελετες των μεγαλων βρετανικων ιδρυματων.

Πάρα πολύ συχνά μας ρωτούν: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθει κάποιος μια ξένη γλώσσα; Η απάντηση βέβαια είναι: Να πάει να μείνει εκεί που τη μιλάνε τη γλώσσα όπου θα τη βιώνει και θα αναγκαστεί να τη μιλάει, οπότε σίγουρα θα τη μάθει.

Newsletters

Για να είστε ενημερωμένοι, γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Επικοινωνία

ELT Μαρία Σεβαστού
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 2 Λαμία
Τηλέφωνο: +30.22310.69123
Mobile: +30.6946.520193
Email: sevastou@esc-studies.gr
Website: www.esc-studies.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Τα Νέα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.