Τα Νέα μας

Στο ESC δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Όραμά μας η βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ποιοτικής διδασκαλίας, χρήσης νέων τεχνολογιών, δημιουργικότητας και πολυετούς εμπειρίας. Το ESC είναι ένα ιδανικό μέρος για μάθηση χάρη στη συνεργασία που προωθεί ανάμεσα στους σπουδαστές του, αλλά και χάρη στο ευχάριστο και οργανωμένο περιβάλλον του, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνει και στη μεθοδικότητα των έμπειρων καθηγητών του. 

 

Οι στόχοι των μαθητών γίνονται και δικοί μας στόχοι. Δουλεύουμε με μεθοδικότητα και σύστημα, θέτουμε τα θεμέλια και τις βάσεις ώστε οι μαθητές μας να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στη γλώσσα της επιλογής τους. Η προσωπική προσπάθεια του μαθητή σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την εμπειρία των καθηγητών αποτελούν τα βασικά στοιχεία που συμβάλουν στο να καταφέρει ο μαθητής να έχει μία σταθερά επιτυχημένη πορεία. Εκτός από την απόκτηση πιστοποιήσεων και πτυχίων, σημαντικό είναι να μπορούν οι μαθητές να νιώθουν αυτοπεποίθηση και να χειρίζονται τη γλώσσα με ευκολία και άνεση.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους μαθητές μας να μεγαλώνουν μαζί μας, να προχωρούν και να ολοκληρώνουν την τάξη τους και να έρχονται πάλι την επόμενη χρονιά για το νέο κύκλο σπουδών. Και φυσικά, χαιρόμαστε όταν μαθαίνουμε τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας, είτε πρόκειται για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, ή την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστήμιο ή για κάποια νέα πρόταση για εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Η πρόοδος και η ευημερία των μαθητών μας είναι δύναμη μας. Θα ήθελα να απευθύνω ένα ευχαριστώ, τόσο στους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους, όσο και στους αποφοίτους μας, ανανεώνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη, διάθεση και δύναμη, μέσω των σπουδών μας, να συμβάλλουμε στο να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα, οι επιθυμίες και οι στόχοι των μαθητών μας.

Newsletters

Για να είστε ενημερωμένοι, γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Επικοινωνία

ELT Μαρία Σεβαστού
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 2 Λαμία
Τηλέφωνο: +30.22310.69123
Mobile: +30.6946.520193
Email: sevastou@esc-studies.gr
Website: www.esc-studies.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Τα Νέα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.