Τα Νέα μας

Αγγλικά για παιδιά

Οι πιο γερές βάσεις για οποιοδήποτε αντικείμενο μαθαίνει κανείς δημιουργουνται στη νεαρή ηλικία. Γι’ αυτό και στο ESC, το πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών που έχουμε σχεδιάσει για μικρούς μαθητές είναι αποτέλεσμα συνεχούς μελέτης και εμπειρίας δεκαετιών.Βασική φιλοσοφία μας είναι η κατάκτηση των Αγγλικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική και ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που εμπνέει τους μαθητές να μελετήσουν, να ακούσουν και να επικοινωνήσουν μέσω αυτής. Η διάρκεια των μαθημάτων ποικίλλει από 100 έως 200 διδακτικές ώρες το χρόνο με τρεις, τέσσερις ή έξι ώρες την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε μαθητής.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η ευελιξία του χρόνου που έχουν οι φοιτητές στα χέρια τους είναι ιδανική για να βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους μέσα από ένα πρόγραμμα εφοδιασμένο με νέες τεχνολογίες, νεανικές παρέες και διδακτικό προσωπικό που υπογράφει την επιτυχία.

Η γνώση της Αγγλικής γλώσσας (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1 και καλή Β2) αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ 146/2007 «Τροποποίηση διατάξεων του π.δ 50/2001 Καθορισμός προσόντων διορισμού σε θέσεις φορέων του δημόσιου τομέα όπως αυτό ισχύει» (ΦΕΚ 185/3.8.2007/τ.Α’), σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 1 π.δ. 116/2006 «Τροποποίηση του άρθρου 28 του π.δ. 50/2001…….» (ΦΕΚ 115/9.6.2006/τ.Α’), ως εξής:

 ΚΟΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚO

Μπορεί η εισαγωγή σας στο μεταπτυχιακό της πρώτης σας επιλογής να φαίνεται δύσκολη αλλά με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία μπορεί να γίνει a piece of cake! Για τους νέους που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό, η διαδικασία για να καταφέρουν να γίνουν δεκτοί σε κάποιο ακαδημαϊκό ίδρυμα είναι απαιτητική.

Newsletters

Για να είστε ενημερωμένοι, γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Επικοινωνία

ELT Μαρία Σεβαστού
Διεύθυνση: Δροσοπούλου 2 Λαμία
Τηλέφωνο: +30.22310.69123
Mobile: +30.6946.520193
Email: sevastou@esc-studies.gr
Website: www.esc-studies.gr
Φόρμα Επικοινωνίας

Τα Νέα μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.